Hello and Goodbye

Friday, January 6, 2017


Καλή χρονιά είπαμε? Δεν είπαμε!

Καλή χρονιά λοιπόν και μακάρι να είναι γεμάτη υγεία, τύχη και όμορφες στιγμές για όλους. 

Για μένα η χρονιά που πέρασε ήταν ίσως η πιο ανατρεπτική της ζωής μου. 


Ήταν η χρονιά που ήρθε στη ζωή ο γιος μου μετά από μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη που με ανάγκασε να μείνω σχεδόν 6 μήνες καθηλωμένη στο κρεβάτι. Ο γιατρός δεν μου επέτρεπε να είμαι όρθια παραπάνω από 5 λεπτά που σημαίνει ότι για 6 μήνες δεν μαγείρεψα και δεν έβγαλα ούτε μια φωτογραφία.



Τα ξέχασα όμως όλα τη στιγμή που πήρα στην αγκαλιά μου το Φασολάκι μου, τον Νικηφόρο μου  - τα θυμήθηκα βέβαια μετά όταν άρχισε να πονάει η μέση μου και τα χέρια μου και όλοι μου οι μύες από τους τόσους μήνες ακινησίας αλλά χαλάλι του και πάλι.

Ενώ λοιπόν βρισκόμουν στο κρεβάτι και διάβαζα περί θηλασμού και αλλαγής πάνας αποφάσισα σε μια στιγμή τρέλας και σίγουρου overdose από ορμόνες εγκυμοσύνης να αλλάξω και το blog και να το πάω από τον Blogger στο WordPress. Δεν υπολόγισα όμως την δουλειά που θα χρειαστεί ένα τέτοιο εγχείρημα και φυσικά δεν μπορούσα να φανταστώ την δουλειά που θα χρειάζεται μετά -όσες παλιές μαμάδες με διαβάζετε τώρα είμαι σίγουρη θα λέτε από μέσα σας "δεν ήξερες δεν ρώταγες? " anyway life goes on ... και σαν να μην έφτανε η μία μεγάλη αλλαγή ήρθε και μια αλλη εξίσου μεγάλη να με αποτελειώσει. Από τις 20 Δεκεμβρίου βρισκόμαστε πλέον στην Γενεύη και οχι στην Αθήνα. Θα μείνουμε εδώ για τα επόμενα 3 χρόνια και αυτή τη στιγμή γράφω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έχουμε στρατοπεδεύσει εδώ και 15 μέρες και θα μείνουμε για άλλες 15 μέχρι να μπούμε στο νέο μας σπίτι. Μετά από όλα αυτά όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο το project μεταφοράς θα καθυστερήσει λιγάκι. 

Αλλά επειδή δεν θέλω να φορτώσω άλλο αυτή εδώ την σελίδα αυτό είναι ίσως το τελευταίο post που θα ανεβάσω εδώ. Μέχρι να ανέβει το νέο μου blog θα με βρίσκετε στην σελίδα του Box of Stolen Socks στο Facebook όπου θα ανεβάζω φωτογραφίες από τις πρώτες μας εμπειρίες στη Γενεύη και γρήγορες συνταγές με το νέο μου παιχνίδι το Slow Cooker το οποίο έχω ερωτευτεί και με έχει σώσει τόσες μέρες εδώ στο ξενοδοχείο. 


Εις το επανιδείν λοιπόν σε μερικούς μήνες με νέο όνομα, σχέδιο και διάθεση....